Reforç

GAMA. PSICOLOGIA, LOGOPÈDIA I EDUCACIÓ 

Reforç i reeducacions d'aprenentatge

Oferim diferents tipus de reforç i reeducacions, segons les necessitats de cada nen i nena. En les dues modalitats, es realitza un seguiment amb la família i l'escola. Les classes i sessions són impartides per les psicòlogues i psicopedagoga de Gama i professors especialistes en el cas de batxillerat i selectivitat.


REEDUCACIONS I TÈCNIQUES D'ESTUDI

Reeducacions individuals a nens i nenes amb dificultats d'aprenentatge o necessitats educatives específiques. Les sessions són individuals i d'una durada de 45 o 60 minuts depenén les necessitats. No recomanem més de 2 sessions la setmana.

REFORÇ PRIMÀRIA I ESO

Classes de reforç en petit grup (4/5 alumnes). Cada alumne treballa segons les seves necessitats. Resolució de dubtes, organització de les tasques i preparació de controls. Es potencien els hàbits d'estudi, l'autonomia i la responsabilitat. Possibilitat de reforç individual. S'aconsellen 2 classes la setmana.

REFORÇ BATXILLERAT I PREPARACIÓ SELECTIVITAT

Classes de reforç en grup molt reduit (2/3 persones) o bé individuals. Es treballen les matèries de batxillerat i per preparar  la selectivitat. Professors especialitzats segons les matèries.  

ALTRES SERVEIS DE L'ÀREA D'EDUCACIÓ

CURS ESTIU

Cada any, Gama ofereix un curs d'estiu (juliol i segona quinzena d'agost) en horari de matins i/o tardes per a la recuperació de matèries o preparació de cara el proper curs. Les inscripcions s'obren a l'abril.

PREPARACIÓ PROVES D'ACCÉS

A Gama us preparem per les proves d'accés lliures a:

  • Graduat de Secundària
  • Cicles formatius de grau mitjà
  • Cicles formatius de grau superior
  • Proves a la Universitat per a majors de 25 anys

XERRADES PER A PARES


El nostre horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 16h. a 20h. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 725 99 13 o bé per whatsapp al 696 89 10 98. El nostre mail és gamasabadell@gmail.com.