Psicologia

GAMA. PSICOLOGIA , LOGOPÈDIA I EDUCACIÓ

Quan hem de demanar ajuda?


Quan els nens/es i adolescents presenten dificultats que ni ells ni els pares sabem com gestionar i afrontar, és recomanable demanar ajuda professional. Pot ser que ens avisin des de l'escola o el pediatre, o simplement els veiem més tristos, irritables o decaiguts.  (BLOG: quan demanar consell?)

Que fem i com?

Primera visita

Realitzem una primera visita amb els pares i, en alguns casos l'adolescent, on es recull la informació i les inquietuds que us han portat a Gama. S'elabora una història que ens servirà com a pauta per a valorar al nen/a.

Valoració i proposta de treball

Un cop realitzada una primera visita amb els pares, realitzem una valoració amb el nen/a i s'elabora una proposta de treball on es determinen els objectius a assolir, la metologia i estratègies que seguirem i el temps previst de treball .

Intervenció, assessorament i seguiment

Segons l'acordat amb la família, s'inicien les sessions o l'assessorament. Les sessions, generalment, són setmanals amb una durada de 30/45 minuts segons l'edat. En alguns casos, l'assessorament és amb els pares mitjançant pautes i ressolució de dubtes.

El nostre horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 16h. a 20h. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 725 99 13 o bé per whatsapp al 696 89 10 98. El nostre mail és gamasabadell@gmail.com