Curs Estiu 2019

GAMA. Psicologia , logopèdia i educació

Reforç Estiu 2019
Reforç Estiu 2019

Com cada estiu, a Gama organitzem classes en horaris de matins i/o tardes per a aquells alumnes que  volen consolidar els aprenentatges del curs i preparar-se pel proper.

Els grups es divideixen per: Primària (tardes) , ESO (matins o tardes), Batxillerat i Selectivitat (segons matèries)

Els grups són de màxim 8 alumnes i cada alumne treballa de manera individualitzada segons l'objectiu a assolir. Ens posen en contacte amb l'escola, abans que finalitzi el curs, per orientar-nos i coordinar-nos. Els pares estan informats diàriament de la tasca realitzada al llarg del mati/tarda.

Els preus són per setmanes (setmana completa) o bé segons dies de la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous). Podeu consultar pressupost omplint el formulari (sense compromís) especificant els dies de la setmana i les setmanes en les que esteu interessats.  Les places són limitades a 8 alumnes per franja horària.

Formulari de pre-inscripció. Reforç Estiu 2019

El nostre horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 15.30h. a 20h. Podeu contactar amb nosaltres de 10h. a 21h. al telèfon 93 725 99 13 o bé per whatsapp al 696 89 10 98. El nostre mail és info@gamasabadell.info